The terrace

Outdoor
relax
in the sun

More about relax

Modern Fitness

Fitness & Functional Zone

More about our Fitness

The terrace

Outdoor
relax
in the sun

More about relax

Modern Fitness

Fitness & Functional Zone

More about our Fitness

Modern wellness

Aqua Zone

More about Aqua zone

Modern wellness

Relax zóna Zone

More about Relax zone

Modern wellness

Relax zóna Zone

More about Relax zone

Měníme svět pohybem 2024

9. 7. 2024

Nejlepší nápady v oblasti zdravého životního stylu, pohybu a sportovních aktivit letošního roku oceněny! Šest porotou vybraných soutěžících odprezentovalo své nápady ve finále studentské soutěže Měníme svět pohybem, kterou jsme již třetím rokem pořádali společně s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Do soutěže se mohli zapojit studenti bakalářských, navazujících i doktorských studijních programů všech vysokých škol České republiky. Porota vybírala z celkem šestnácti přihlášených projektů a hodnotila například společenský dopad projektu nebo jeho originalitu a inovativnost. Celkem byla rozdělena odměna ve výši 100 000 Kč a každý vítěz získal 10 000 Kč na sportovní vybavení značky PUMA.

Porotu nejvíce zaujal projekt Barbory Matějčkové s názvem Psycholog ve sportovní organizaci. Barbora je absolventkou oboru Psychologie a působí jako sportovní psycholožka v Dukle Praha. Ve svém projektu poukázala na důležitost psychologické pomoci ve sportu a zároveň i na nedostatečné vzdělávání psychologů v oblasti sportovní psychologie a nutnost čerpat informace ze zahraničních zdrojů.

Jejím hlavním cílem je, aby součástí každé sportovní organizace byl alespoň jeden sportovní psycholog. Sama se proto snaží sportovní organizace aktivně oslovovat a navazovat spolupráci. Ze soutěže si odnesla poukaz na 50 000 Kč. Výhru použije převážně na seberozvoj a část peněz poputuje do Asociace psychologů sportu.

Na druhém místě se umístila Barbora Vosátková s projektem Kurz Biohackingu a výhrou 30 000 Kč. Třetí místo obsadil Jan Štejnar s projektem Cesta za snem a výhrou 20 000 Kč.

Za Univerzitu Karlovu předali vítězům ceny v krásných prostorách Fleksi Beta na pražské Brumlovce rektorka Milena Králíčková a děkan FTVS UK Miroslav Petr. Za Balance Club Brumlovka předaly ceny managerka klubu Petra Tyrpeklová a marketingová koordinátorka Eva Kotěrová. Partnery projektu jsou KPMG, Decathlon, IOCB TECH, MATTONI, PUMA a EURO (mediální partner).

video najdete ZDE

 

Become a member